GÖR Çok merak eyledin benim halımı Gel otur karşıma halım güçte gör Erkenmi bükmüşler dedin dalımı Feleğin çemberi dardır geçte gör Çok sevmiştim onu kendi canımdan Sevemedi beni gitti yanımdan Sarayımdan geçtim hemde hanımdan Bir vefasız kalpsiz yarı seçte gör Kaçırdım ucunu ipin elimden Canıma tak etti geçtim serimden Çekilesi değil amma zalimden Bir bardak dolusu zehir içte gör Kaç bahar geçirdim bilmem kaç yazı Karanlık gecenin soğuk ayazı Yok dilinde ayar bozuk pervazı Cahil sohbetinde sözü biçte gör Hesapsız düştünmü gurbet yoluna Üç beş çakal gelir biner salına Göz koyarlar hem canına malına Dünyanın şansını iki üçte gör ?xml:namespace>?xml:namespace>?xml:namespace>
Çok merak eyledin benim halımı Gel otur karşıma halım güçte gör Erkenmi bükmüşler dedin dalımı Feleğin çemberi dardır geçte gör Çok sevmiştim onu kendi canımdan Sevemedi beni gitti yanımdan Sarayımdan geçtim hemde hanımdan Bir vefasız kalpsiz yarı seçte gör Kaçırdım ucunu ipin elimden Canıma tak etti geçtim serimden Çekilesi değil amma zalimden Bir bardak dolusu zehir içte gör Kaç bahar geçirdim bilmem kaç yazı Karanlık gecenin soğuk ayazı Yok dilinde ayar bozuk pervazı Cahil sohbetinde sözü biçte gör Hesapsız düştünmü gurbet yoluna Üç beş çakal gelir biner salına Göz koyarlar hem canına malına Dünyanın şansını iki üçte gör